Naamloos
  1. Home
  2. Het ultieme vertrekpunt voor jouw vaarvakantie

Yachtcharter de Driesprong ligt op de grens van Friesland en Overijssel 

Langelille is hiermee dus het ideale vertrekpunt voor jouw vaarvakantie! Vanuit onze jachthaven in het zuiden van Friesland kom je al binnen 20 minuten varen het eerste gezellige Friese dorpje tegen: Echtenerbrug. Hier wordt het bruggeld met een fries klompje binnengehaald door een "ouderwetse" brugwachter. 

 

Varen in Friesland

Wanneer je vanuit Langelille vertrekt, word je direct omgeven door de serene rust van de Friese natuur. Het kabbelende water van rivier de Tjonger, groene oevers en weidse uitzichten zorgen voor een ontspannen sfeer, ideaal voor een ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De meest waterrijke provincie van Nederland, is ook de absolute watersport provincie van het land. In Friesland wordt vrijwel elke watersporter op zijn wenken bedient. Van het varen door de prachtige natuur, tot de grote Friese meren en alle gezellige watersportdorpjes en bruisende steden er omheen. Alles ligt binnen handbereik.

Varen in Overijssel

Naast Friesland is Overijssel ook een prachtige provincie om via het water te verkennen. Vaar langs schitterende pittoreske dorpjes zoals: Ossenzijl,  en zet koers richting het Venetië van het Noorden, Giethoorn.