Splendens motorjacht van Yachtcharter de Driesprong

Yachtcharter De Driesprong

Yachtcharter De Driesprong is gelegen in Langelille, in de buurt van Lemmer. Al meer dan 25 jaar is Yachtcharter De Driesprong actief op het gebied van motorjacht verhuur. Wij verhuren motorjachten van 10 tot 14 meter en zijn actief in meerdere prijsklassen. Jaarlijks kan de huidige vloot worden uitgebreid, mede dankzij de kwaliteit van de motorjachten van Yachtcharter de Driesprong en de snelle, klantgerichte service. Yachtcharter de Driesprong is geen onbekende in de charterwereld.
 

Yachtcharter met hoge vloot eisen

Yachtcharter de Driesprong heeft een hoog eisenpakket voor de vloot. Zo worden de jachten van Yachtcharter de Driesprong gebouwd in eigen beheer. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat alle jachten voldoen aan de hoge eisen van dit moment. Hierdoor kan Yachtcharter de Driesprong u een onvergetelijke vakantie aanbieden, waarbij u optimaal kunt genieten van de wateren in de omgeving. U kunt onbe

zorgd het water op gaan! Indien u vragen heeft, of meer informatie wenst over onze Yachtcharter, schroom dan niet contact met ons op te nemen!


Yachtcharter met diverse vaarroutes door Friesland

Wanneer u een motorjacht gaat huren bij Yachtcharter de Driesprong, profiteert u van onze schitterende locatie. Er zijn diverse prachtige vaarroutes mogelijk die u langs de mooiste plaatsen van Friesland brengen. Niet alleen op het water, maar ook op land! Enkele van deze schitterende routes zijn de Middelseeroute, de Aquaductenroute, de Turfroute en de Lits- Lauwersmeervaarroute. Voor meer routes, kunt u onder andere kijken op Beleef Friesland.

 

 

 


Motorboot verhuur | Bootverhuur | Yachtcharter | Yachtcharter FrieslandJachtverhuur Friesland

webdesign: Webburo